2013. július 2., kedd

Gyerekszoba majdnem kész - 32.hét betöltve

  • No, a hétvégén végre Pé kifestette barátainkkal a Zozi szobáját (meg az ebédlőt, nappalit...), be is rendeztük a bútorokat, úgyhogy ezennel véget ért a felújítás (még pár tényleg apróságot leszámítva..:) ) Úgyhogy most boldogan rendezgetem a gyerekszoba belevalóit, majd ha nagyjából késznek ítélem, rakok fel képet, ígérem:)
  • Ma mindketten (vagy hárman?) sikeresen le "KRESZ" vizsgáztunk (végre, 2 hónapra kaptunk ugyanis időpontot...), úgyhogy ketyeg a 2 év a befejezésre, még az elsősegélyt jó lenne most Pével együtt megcsinálni (hátha hasznos a gyermekáldáshoz is), aztán a gyakorlatot sztem Zozi 1 éves kora után fogom kb. megcsinálni, muszáj lesz.
  • Zozi a múlt heti hipermozgékonysága után most eléggé visszavett, igyekszem nem aggódni, hiszen olvastam ilyesmit, hogy ekkortájt ez normális.
  • Detti barátosnémnak hála lett szülésznőm is, Szabóné Judit a szomszédjuk, pont a Flórban dolgozik, telefonban nagyon rendi volt, mondta, hogy bátran hívjam bármikor, bármi van. Majd 19-én találkozunk személyesen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése