2013. január 10., csütörtök

Bejegyzés a világ legtaplóbb "főnökének" - 7.hét betöltve

Esttel történtek miatt sokáig nem bírtam egyszerűen ide írni:(, mert minden, amit írtam volna, olyan kis piszok jelentéktelennek tűnt mellette, hogy már szabályosan szégyelltem magam, de most úgy felnyomták az agyam, hogy muszáj.
Bizton ki merem jelenteni, hogy nekem van a világon a legmocsadékabb főnököm, mert hogy az, aki flegmán, kicsit sem sajnálva, kicsit sem együttérzően bírja közölni a várandós beosztottjával - aki ráadásul  épp azon aggodalmát is megosztotta vele, hogy egyelőre nem tudja biztosan, hogy miből kap tb ellátást-, hogy nettó 100 000 Ft-al kevesebbet kap, az biztos, a legmocsadékabb...
Öröm az ürömben, hogy váratlan pozitív fordult állt elő, és lehet, megoldódni látszik a jövőbeni munkaviszony, ellátás kérdésem, de kivárom a végét, úgyhogy addig nem írom le, mi van, amíg nem tuti. csak hogy legyen még egy dolog, amit titkolni kell...
Jajj, mikor lesz már 12. hét? Nagyon nem bírom ezt a titkolást...kvázi sokmindenki elől bújkálok...pff

28-án tudunk menni Surányihoz legközelebb, mert szabadságon van, jajj, de messze van még... pedig legszívesebben mindennap mennék ultrahangra..:)

3 megjegyzés:

  1. mivel indokolja a kevesebb bért? Mert ugye azt csak,úgy nem lehet lecsökkenteni.
    Szandrus

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, ez kicsit bonyolultabb más más az elmélet, mint a gyakorlat...tavaly év elején állapodtunk meg egy fizetés emelésben, de ilyen-olyan okokból (projektben elszámolhatóság) miatt ezt keresetkiegészítés (közalkalmazottként) formában kaptam meg. És egyrészt kitalálták, hogy mivel decemberben 4 munkanapom volt, a többi szabi/betegszabi/fizetett ünnep/hétvége, ezért akkorra nem kapom meg, illetve anno elszúrták a betervezést, nekem 2013.02.28-ig tervezték a ker.kieg. összeget arányosítva, viszont az alprojekt, amire kapom jan.23-án lejár, ezért az utána eső összegek nem elszámolhatók....(remélem érthető). Beszéljünk jobb témáról: mi újság a leszívással, visszaültetéssel?:)

      Törlés
  2. így már kicsit árnyaltabb a dolog, ezek a projektes, alprojektes dolgok eléggé távol állnak tőlem. 8 lett leszívva, 8 termékenyült meg és hétfőn kapok vissza kettőt. Többi fagyasztva lesz.

    VálaszTörlés