2012. november 16., péntek

Önmegtartoztatás, vagy pont hogy ne?

Mivel arról is megoszlanak a vélemények, hogy inszem előtt a "hím alanynak" kell-e önmegtartóztatni, kiváncsi vagyok a véleményetekre ez ügyben, úgyhogy szavazzatok a jobb oldalon egy kattintással:)

7 megjegyzés:

  1. Hát én inkább ide mondom, mert nem tudok választani... Én a kétnaponta szexben hiszek, nem mintha spontán próbálkozásban valaha is bevált volna, de nekem a naponta túl gyakorinak tűnik (az az érzésem, hogy biztos nem tud elég anyag gyűlni). Tehát attól függ mit értesz önmegtartóztatás alatt... három napnál több szünet semmiképpen se legyen előtte, mert ront a sperma minőségén, bebambulnak a katonák a várakozástól vagymi. Mi a HCG beadásos estén (tehát 36 órával inszem előtt) szexeltünk, hogy legyen bent egy adag arra az esetre, ha túl hamar repednék...

    VálaszTörlés
  2. Szerintem harom nap elotte kell, mint spermiogramm elott. Es inszem utan lehet malackodni, amennyit jolesik ;-)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is 2-3 nap előtte, de én még csak találgatok, mi még csak msot futunk neki az első inszemnek, ha minden igaz..

    VálaszTörlés
  4. Akik azt mondják, hogy kell az önmegtartóztatás előtte, annak mi az oka? (ezt sosem tudtam) Nem termelődik 3 napon belül elég, megfelelő sperma?

    VálaszTörlés
  5. Igy van. Peldaul ket egymast koveto ejakulatumban drasztikus kulonbsegek vannak szamszerileg. A tapasztalat azt mutatja, hogy harom napos tartogatas utan van optimalis szamu es mennyisegu spermium a cuccban. 4 vagy 5 naposban mar lelassultak stb. Ennek utana tudsz olvasni szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tudom, de ennek kivételesen már pont nem akartam utánaolvasni:)

      Törlés
  6. Nyilvan vilagbajnok tobb szazmillios, jo minosegu anyagnal nem szamit, hogy masnapra, az inszemre "csak" 50 milla maradt. De ahol mondjuk sperma gond miatt kell az inszem...

    VálaszTörlés