2013. május 30., csütörtök

(Nem) wellness várandósan

Szóval van az ember várandós lánya, aki szeretne némi itthonról elutazást belföldön. Arra a következtetésre jut, hogy ha kocsi híján van, akkor az alábbi célállomás/kikapcsolódások közül választhat:
  1. wellnesswellnesswellnes dögivel vagy 
  2. megcéloz egy nagyobb vidéki várost, ahol sok nézni való van helyben, és kvázi várost néz, vagy
  3. vízpartra (Mo-n kvázi =Balatonra) vagy vmi szabadtéri élményflincflanc strand mellé megy
Namármost, terhesen az 1. kilőve, 2. esetleg korlátozottan, adott lelkiállapottól és állóképességtől függően esetleg, tehát marad a 3., de ez meg időjárás függő.

Ennek fényében megcéloztuk a 3. verziót. Mivel ősszel voltunk Gunarason a "Resortban", és bár akkor is sok rossz véleményt olvastam róluk, nekünk semmi gondunk nem volt, és ott a melegvizes fürdő mellett jó nagy strand is van (vagyis a szálloda lett hozzáépítve), meg tó is van, volt kuponos ajánlat, ezért becéloztuk, gondolván akkor még, hogy addigra rá már jó idő lesz. Hát nem lett...próbálkoztam kedvesen a szállodánál, hogy át lehetne-e tenni a foglalásunkat máskorra, és hát a terhességem nem hatotta meg őket, csípőből jött vissza a sablon válasz, hogy a foglalási feltételek így meg úgy...tehát meg sem próbálták...szemetek...pedig nyilvánvaló, hogy nincs mindig teltház, és meg lehetett volna oldani, hogy nekünk is jó legyen, és nekik is, de nem...szal kicsit rossz szájízzel, depisen telt a 2 nap, ebből kb. 3 órát tudtunk nem a szobában ülni (Pé a kültéri melegvizes medencében, én a partján a padon pulcsiban), szóval eléggé pénzkidobás volt az egész, mert a szobában összebújva, filmet nézve, itthon is tudunk lenni. Kb. az egyetlen plusz a svédasztalos reggeli meg a vacsi volt, bevallom:S, ahol ettem ám mindent, pláne, hogy addigra megtudtam, hogy jó lett a cukrom is...:S Na, de olcsóbb lett volna akkor lemenni a Trófeába...

Szóval, így jártunk.
Tehát a szállodát csak akkor ajánlom, ha minden zökkenőmentes, nincsenek extra igények, nem akarsz variálni, és nem vársz semmi szolgáltatást, csak hogy békén hagyjanak, és csak egy szép, 4csillagos, nem tömött szállodában szeretnél lenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése