2012. december 30., vasárnap

tesztek, tünetek, boldog aggodalmak

No, itt az ünnepek alatt még két tesztet csináltam, kezdek róla lejönni.
Egyet DPO 22-ön, mielőtt elutaztunk:




egyet meg tegnap este, miután megjöttünk, itt már gyakorlatilag erősebb a kontroll csíknál, és még át sem nedvesedett az egész, már rögtön ott volt a csík:) (sokan kb. ilyet láthatnak elsőre asszem) :




Sztem többet már nem csinálok, kibírom a pénteki UH-ig...bár még vannak tesztjeim, és jó móka:)

Tünetek, amik aztán lehetnek mástól is, minden esetre újak az életemben:
- mellérzékenység, meg a bimbó+udvar rész tök duzzadt, rém fura
- sokkal gyakrabban fordul elő, hogy éhesnek érzem magam, viszont kevesebbet is eszem, meg finnyás vagyok...tartom is a súlyom, ilyen könnyű még sosem volt:)
- néha olyan nemtudommilyen hisztis hangulatban vagyok, olyan magam sem tudom, mit kéne
- rohadt sokat ásítozom, és nem pörgök 100-on

Ja, és elkezdődött egy újfajta aggodalom hullám, hogy:
- jajj, beleittam Pé aspirin+C-jébe véletlen, baj-e? irány a gugli!
- jajj, ettem egy baconbe tekert májat, szabad-e bensőséget enni? irány a gugli!
- jajj, az eszembe van ám, hogy camambert sajtot nem eszünk, úgyhogy nem eszünk:)
- jajj, a szüleim elkaptak valami kórságot, nehogy én is elkapjam, nem kéne ilyen közel ülni hozzájuk...meg úgy általában emberek közé..:)
- jajj, bedagadt a mandulám, most hogy kezeljem, ha nem szedhetek be akármit? Vagy mint felelősségteljes anya, mennem kéne az orvoshoz? De most csak ügyelet van...és ugye nem nyirokcsomó rák? (Hülye Éva magazin:) ) - utóbbit magam sem gondolom komolyan, nyugi
- jajj, vajon gond lenne, ha innék egy fél pohár vörösbort vagy pezsgőt szilveszterkor? Van aki szerint para, van, aki szerint ez belefér...
- jajj, ugye nem vér folyik belőlem alul? Ja, nem, csak megint az a hülye Utrogestan....(néha semmi nem jön ki, néha meg az egész...)
- jajj, úgy utálom már ezt a titkolózást, ami rohadtul nem könnyű, mennyi is van még vissza? Nem merek a barátaimmal beszélni, nehogy szóba jöjjön...Na meg Csurgón (Pé odavalósi) perszehogy belefutottunk ilyen ősrégi fogggalmam sincs kicsodáikba, akik csak azt tudják kérdezni a házasság után, hogy: "és, gyerek?" (persze, van, itt van a kabátzsebemben...)

Amúgy egyelőre csak anyu meg Ervin (="nevelőapu"), 3 legjobb barátom, 2 ismerős (muszáj volt a jövőbeni pénzügyek miatt-na erről majd egy új posztban), meg aki itt olvassa:), az tudja...Bátyáméknak végül nem mondtuk el, valahogy így jött ki, Pé szülei meg az egészről nem tudtak semmit (nem is nagyon értenék), úgyhogy egyszerűbb így.

4 megjegyzés:

  1. Veled együtt örülök :)
    az aggodalom belefér, de azért csak módjával, tudod a stressz, az rosszabb. Amúgy meg a teszteket látva a kisbabátok teljesen jól érzi magát odabent :) szóval no para és drukk a pénteki uh-ra. Várom a fejleményeket :) Ja, még a tünetekhez akartam írni....nem vagy te véletlenül terhes? (izé, várandós :D ) :D :D

    VálaszTörlés
  2. a tünetek magukért beszélnek :) ne csodálkozz majd azon hogy este 7kor kidőlsz és reggel kelsz fel :))
    Kis segítség és tapaszalat:
    Fájdalomcsillapításra a panadol és az algopyrin ajánlott várandósság és szopiztatás alatt.
    Májat (habár nem szeretem) ajánlják, mert ilyen meg olyan vitamin van benne (amúgy is azt egyél,ami jól esik)
    a vörösbor meg különösképp ajánlott a vérképzés miatt :)szükség van a vasra meg a folsvavra nagyon ! azért majd kérdezd meg a dokidat.
    penészes sajtot, nyers tojást húst nem enni :)

    Timsssz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jajj,ne is mondd, kíváncsi vagyok, meddig bírok ma fent lenni...még jó, hogy nálunk lesz a muri, úgyhogy elmehetek bármikor aludni a saját ágyamba, de azért nem kéne...

      Törlés