2013. április 6., szombat

20. heti genetikai 4D ultrahang

Tegnap voltunk, minden rendben van, durva, hogy már akkora, és olyanok ezek az UH masinák, hogy még a szívében a 2 kamrát és a pitvarokat is lehet látni:)
Továbbra sem váltott nemet, és magabiztos lány:)

    
Az nem kuki, hanem a köldökzsinór alkotta Éva kosztüm:)



Ez a háta a kicsit ijesztően jól látszó gerincével

 Ahogy így magába nézem ezeket az UH felvételeket, azért ezeken kicsit ijesztőnek tud hatni egy baba...ott élőben sokkal jobb volt.

Elvittük anyuékat is, mivel úgyis van bent a rendelőben vagy 6 szék, és az ő korukban még nem hogy 4D UH nem volt, de nagyon semmilyen se, jól tettük, örültek nagyon, hogy látták.:)

Amúgy most is a Hepinet Kleopátra rendelőjében voltunk, és most is mindennel meg voltunk elégedve. a szonográfus, Baráth Zsuzsa nagyon szabadkozott, hogy jajj, de elbújik a kis poronty a méhlepény mögé, és ezért nem lehet szipi-szupi felvételeket készíteni, de igazából ha nem mondja, nekem eszembe se jut, hogy lehet ennél jobbakat is:) Képzelem, amúgy milyen borzasztó szülök is mehetnek hozzá, ha úgy érzi, hogy mentegetőznie kell...

Megkérdeztem, és a szonográfus azt ajánlotta, hogy a 28-30. héten menjünk vissza a még meglévő 3. alkalmunkra, akkor már igazából csak az arcát fogjuk tudni látni részletesen, mert akkora lesz. Illetve azt tanácsolta, hogy UH előtt azon kívül, hogy tolok egy kis gyorsan felszívódó szénhidrátot, aznap, illetve előtte nap pihenjek, ne nagytakarítsak, mert abban a gyerek is kifárad (a rázkódástól), és úgy esélyes, hogy nem lesz túl aktív. Ja, meg hogy majd akkortájt már meg fogom tudnni figyelni a "napirendjét", hogy mikor éberebb, és érdemes akkorra időzíteni az UH-t is.

2 megjegyzés:

  1. Akkor itt a félidő!!Hogy megy az idő!
    Az elsőn cumizik a kis drága, jól látom?
    Nagyon cuki!
    LHeni

    VálaszTörlés
  2. Bizony:) De inkább csak a szája előtt volt a keze:)

    VálaszTörlés