2013. február 20., szerda

Utoljára írok a (még) munkahelyemről - 13. hét betöltve

Szóval, most aztán végérvényesen megállapítást nyert, hogy rohadtul nem az számít, hogy az ember hogyan, mennyire jól dolgozik az előbbre lépésnél, hanem hogy mennyire van jóban a főnökökkel, mennyire puncsol....
Hétfőn egy vezetői ülésen, ahol kulimunkásként nekem kellett emlékeztetőt írni - pedig bizton merem állítani, hogy a képességeim meghaladják pl. egy Timiét a Munkaügyekből (aki nem ismeri, nézze meg a sorozatot, zseniális:) - amikor egyszer csak elkezdtek a fejem felett arról beszélni, hogy akkor 28-a után majd "Timi" intézi a projekt záró dolgait. Ebből következik, hogy ő marad...
"Timiről" azt kell tudni, hogy ő volt mellettem a projekt másik asszisztense, akinek a fénymásoláson és a scannelésen kívül nem nagyon adtak más feladatot, hanem helyette nekem, mert hogy ő nem igazán birkózik meg mással. (Aki vágja a Munkaügyeket: az ő szájából is hangzott már el többször mitttingen pl. az a mondat, hogy: "Ezt most akkor írjam a jegyzőkönyvbe?")
Tehát azok után, hogy minden vezető tudja, hogy várandós vagyok, és ezért fordultam is hozzájuk, kvázi segítségért, kettőnk közül neki hosszabbítja meg a szerződését, és mindezt egy ülésen tudom meg, ahol nekem kell ezt leírni az emlékeztetőbe...hát ennyi jó érzés nem szorult beléjük, hogy mondjuk ne ott beszéljenek róla, vagy előtte félrehívjanak, és megmondják, hogy ezért meg azért ez van??? A legszebb az, hogy sztem annyi érzés sincs igazából bennük, hogy eszükbe jussak, meg az se, hogy ez az egész bennem hogy csapódik le. Remélem, a karma törvénye egyszer beteljesül.
A maival együtt még 7 munkanapot kell itt kibírnom.
Azt hittem, hogy az állami szféra az nem ilyen szemétláda, de rá kellett jönnöm, hogy ugyanolyan szemét, mint az üzleti. Miután az előző munkahelyemről is nagyon csúnyán küldtek el, még ez is...na ezért lesz saját vállalkozásom. Csak azt sajnálom kicsit, hogy a szülés előtt már esélytelen kiépíteni.

Az egyéni vállalkozó válásom elfogadása nem jött még meg, közben mindenhonnan próbálok megnyugtató véleményeket kapni, hogy nem lesz gond a táppénzzel....nem tesz jót a kis porontynak az aggódás.

6 megjegyzés:

  1. Meg sem érdemelnek Téged, ilyen méltatlan helyen nem tenne jót maradni sem, remélem, hogy a táppénzzel minden ok lesz, és nyugodt leszel végig a terhesség alatt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is...már csak 5 nap:) Amúgy ha tutira tudnám, hogy nem lesz semmi gond a "tervvel", már most olyan nyugodt lennék, és szarnék rájuk....

      Törlés
  2. Sajnálom, meg sem érdemelnek Téged. Ez az állami szféra sajnos. De van egy baba a pocakodban, aki miatt most nyugodtnak kell maradnod.
    Remélem a táppénz is megoldódik, a vállalkozásod is alakulni fog.

    VálaszTörlés
  3. Az a baj, hogy a Munkaügyek az életben nem olyan viccesek, mint a sorozatban!!!!! Viszont ugyanannyira irrealisak!!!! Eszméletlen, hogy ennyire érzéketlen, tuskó emberek vannak, akikbe egy cseppnyi jóérzés sem szorult!!!!!
    Viszont egy biztos, a karma törvénye egészen biztosan érvényesül.
    Veled pedig minden rendben lesz, siman menni fog a táppénz és ha jól fogod érezni magad akkor még lesz egy kis időd a vállalkozásodra is. Azt a pár napot meg már kibirod :-)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a támogatást, lányok:)

    Hát igen, tényleg, milyen vicces a Munkaügyekben az, ami a valóságban cseppet sem az...mindjár már csak 4 nap:)

    VálaszTörlés
  5. Írhatnál gyakrabban hallod-e...? :)

    VálaszTörlés