2012. október 1., hétfő

teszt 2.0 és 3.0 - 1.széria/7. rész

Ma, a "hivatalos tesztelési napon" (DPO 18 egyébként) is negatívat teszteltem, sajnos. Nem ért túl váratlanul, mert már csináltam egyet tegnapelőtt is, és az is negatív volt. Úgyhogy tegnap már nem is használtam az Utrogestant, mert egyes vélemények szerint késleltetheti a menstruációt, és akkor inkább jöjjön már meg mihamarabb. Persze még se híre, se hamva. Jó lenne azon ritka kivételek közé tartozni, akiknek a tesztek fals negatívat mutatnak, de már nem reménykedek benne.
Viszont 'komolyan' megvan, mihez kezdek márc. 1-től munka téren! Teszteket fogok forgalmazni, van rá kereslet.

Egyre inkább azon gondolkozom,  - pláne azután, hogy már az én drága férjem is rákérdezett, hogy honnan lehet tudni, hogy tuti volt most tüszőrepedés és peteérés akkor - hogy azért csak megnyugtató lett volna, ha inszem előtt rögtön csinál egy ultrahangot, és csekkolja a tüszőrepesztést. Ha már úgyis szét volt rakva a lábam, és ott volt mellettem az UH készülék...2 perc lett volna, hiába, a futószalagba nem volt beprogramozva...Legközelebbinél tuti kérni fogom most már.

Rövidtávú tervek:
Arra gondoltam, hogy most akkor kéne csináltatni újra egy terheléses cukrot, és visszamenni vele Surcihoz majd az olyan 13 nap környékén, egyrészt azért, hogy legyen egy inzulinrezisztencia kontroll, másrészt abban bízom, hogy megvizsgál akkor, és úgyis látja, hogy nincs peteérés, ezért simán kiírja nekem a Duphastont, és ezzel "spórolok" 2hét várakozást, mert hogy Szűcs csak a 35. napon lenne hajlandó erre.

4 megjegyzés:

  1. Megint megpróbálom, de elvileg pár napja már írtam, és eltűnt az éterben... működnek a kommentek...?

    VálaszTörlés
  2. Estsanatlehi, ez az üzeneted most látszik, de a pár nappal ezelőttinek nyomát sem látom valamiért....kérlek, írd meg újra, "léccilécci" :)

    VálaszTörlés
  3. Hát csak egy szomorúpofit küldtem, mert a fene egye meg. :(

    Továbbá azt kérdeztem, hogy most hogyan tovább, és mikor? Ki kell várni egy ciklust, stimuláció nélkül ugye...? És utána máris lehet újrázni?

    Láttam közebn, hogy keresel gyógyszereket - azokat miért? Nem írják majd ki neked?
    Nekem valahol van egy Merional receptem, de azt hiszem két ampullára szól csak, és nem tudom érvényes-e még (saját nőgyógyászon írta ki, mikor utoljára voltam nála, olyan két hónapja azt hiszem) - ha annyi is segít rajtad, megpróbálom előbányászni...

    VálaszTörlés
  4. Hát igen...de szerencsére letelt a "gyászkorszak", újra a remény ideje él:)
    Igen, egy békén hagyott ciklust kell várni, és utána lehet a következő.
    Gyógyszert azért keresek, mert megvenném azét, akinek megmaradt, és már nem kell, így neki is jó, meg nekem is. Így próbálok spórolni...Tehát köszi, a recept nem érdekes:)

    VálaszTörlés