2015. április 9., csütörtök

Vicces

Ülök a vécén, a nagy dolgomat végzem, a lányom meg hordja a kezembe a játékait..

2015. április 7., kedd

Az első alvás nélküli nap

Hogyhogy nem, kicsi pucusom megint akkor lett beteg, mikor elutaztunk "nyaralni" egy hétvégére, 2. krupposodott be.

Tények:
  • Eddigi 4, szerencsére enyhe, inkább csak nyafis betegségéből 3 nyaralás (=wellness hotel) után, közben következett be.
  • Ez a 2. krupp, 3 nap híján pontosan egy évvel az előző után történt, ugyanúgy márciusi esős, nyákos időben
Szerencsére megint csak annyi volt a legsúlyosabb, hogy alvásból felébredt sírva, és sírás közben 2-3x kicsit hörögve vette a levegőt, meg talán némi hőemelkedése lehetett (amit nem hagyott megmérni, így jobbnak láttuk nem piszkálni, hogy ne hergelje be jobban magát, mer akkor jobban fullad). Aztán utána már semmi, hanem ugyanúgy hurutos lett, szimpla, nem bacis sárga/zöld, hanem átlátszó/fehér trutymóval, ami még mindig van kicsit. De pár napja eljutottunk oda, hogy már magának szívja az orrát, a kis cukikám:)
Ebben a hétben az volt a legrosszabb, hogy pont most volt rettentő rossz idő, úgyhogy alig mozdultunk ki, mi, akik egy nap 1x, de inkább 2x is szoktunk, így kellőképp nyafis volt ő is meg én is.
De szerencsére a húsvéti hétvégét már a távoli mamáéknál töltöttük, ahol rém jól érezte magát. Féltem is, hogy nem akar majd eljönni, de gond nélkül ültünk be a tütübe ebéd után, alvás időben, ahol fél óra után el is szenderült látszólag. De aztán pont akkor álltunk meg tankolni, amire valamiért felébredt/feléledt, és aztán egész hazáig, a további 2,5 órás autóút alatt végig ébren volt, minden zokszó nélkül! (Pedig nem egy nagy autózós...) Ami a legmeglepőbb, hogy egész estig átlagon felül elvolt, végül azért fél órával előbb tettük le aludni, na akkor már elájult, de egy db nyafi nem volt:) Hát így történt, hogy életében először, tegnap nem aludt semmit napközben, és vidáman végigtolta a napot.